Viva la vida
Viva la Vida” met een ode aan Frida Kahlo, een Mexicaanse surrealistische kunstschilder. Ze schilderde vaak bloemen “I paint flowers, so they will not die” en zelfportretten “I am my own muse, I am the subject I know best. The subject I want to know better”. Zo inspirerend! De unicornpiggy staat voor dromen…je moet dromen blijven houden en soms komen deze ook tot werkelijkheid…als je maar durft en gelooft in jezelf! De rand om Frida staat voor de kaders die wij als mensen dragen, de verwijzing waaruit we acteren en het leven zien. Er zijn 8 cirkels met ieder een betekenis…zoals ik 't leven zelf ervaar: stilstaan (streepje), huilen (traan), verder kijken dan de horizon, eenzaamheid (roze lege cirkel), verwarring (te veel keuzes en wegen), ons hart, de zon (het oog v.d. aarde en warmte) en de vicieuze cirkel waarin je soms terecht komt….maar alles leidt naar “VIVA LA VIDA”! De bloemen onderweg in het kader zorgen voor groei. De bergen hebben ogen (als je goed kijkt ook een neus en een mond) en staan voor de mensen die met je meekijken in je leven.

Techniek

Acryl op canvas afgelakt met UV vernis

Status

Verkocht

Afmetingen

100 cm. x 70 cm.

BESCHRIJVING

De kleuren van dit schilderij zijn zeer gewaagd, ik merk dat ik mijn grenzen aan het verleggen ben op dit gebied. Ook durf ik steeds meer mijn eigen filosofie tentoon te stellen.

DEEL DIT WERK

[dssb_sharing_buttons disabled_on=”on|off|off” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button button_text=”Facebook” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” share_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” button_text=”E-Mail” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”whatsapp” button_text=”Whatsapp” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”pinterest” button_text=”Pinterest” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

ANDERE PROJECTEN