Schilderij pizza box Nacho Libre
Yoohoo!!! Het eerste werk van mijn serie pizzadozen op canvas is klaar!!! Ik kreeg dit idee toen we pizza's bestelden en de doos wilde houden om op te schilderen, maar waarom niet gewoon op een doek? Er komen nog veel meer smaken aan! Deze is gebaseerd op de smaak "Nacho". Misschien ken je deze film van Jack Black....! Ignacio, alias Nacho Libre, werkt als kok in een klooster. Hier kookt hij voor weeskinderen in Mexico. Maar er is niet genoeg geld om genoeg eten te kopen, dus gaat hij op zoek naar een bijbaantje,... als luchador! Hoe hij praat, Het is zo grappig, vooral de zin,..."Its the best"! Daarom staat het op de doos geschilderd. En omdat je thuis vaak pizza uit de doos eet, heb ik er huizen op geschilderd.

Techniek

Acryl op canvas

Status

Beschikbaar

Afmetingen

61 cm. x 61 cm.

BESCHRIJVING

Het was nog best lastig om het op een echte pizzadoos te laten lijken…. maar ik kijk al uit naar de volgende smaak! Mijn handtekening staat erop, alleen op een andere plek dan normaal lol.
Hopelijk houdt iemand van deze smaak!

DEEL DIT WERK

[dssb_sharing_buttons disabled_on=”on|off|off” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button button_text=”Facebook” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” share_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” button_text=”E-Mail” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”whatsapp” button_text=”Whatsapp” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”pinterest” button_text=”Pinterest” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

ANDERE PROJECTEN