Flowers
Deze bloemen verwelken niet. Ook hoef je ze geen water te geven. De meeste verf in de schilderij is opgezet met paletmesjes en de omlijning met een kwast. In plaats van zwarte lijnen is donker paars gebruikt. In dit schilderij zijn is dus geen zuiver zwart of wit gebruikt. Er zitten veel soorten verf op dit schilderij o.a. goud, glossy, tin en twee soorten glitter verf wat een rijk effect geeft. Ook dikke klodders zitten erop om een “voel” effect te creëren.

Techniek

Acryl op canvas afgelakt met UV vernis

Status

Verkocht

Afmetingen

100 cm. x 75 cm.

BESCHRIJVING

Een kleurrijk experiment waarbij ik het doek grotendeels met paletmes heb opgezet. Dit doek zal later als basis dienen voor complexer werk.

DEEL DIT WERK

[dssb_sharing_buttons disabled_on=”on|off|off” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” width=”100%” max_width=”100%” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button button_text=”Facebook” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” share_font_size=”14px” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”email” button_text=”E-Mail” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”whatsapp” button_text=”Whatsapp” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”pinterest” button_text=”Pinterest” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

ANDERE PROJECTEN