Hi

Mijn verhaal in het kort

Tekenen is iets wat ik al mijn hele leven doe, en als tiener kocht ik mijn eerste acrylverf. Naaktportretten en rozen waren mijn eerste onderwerpen. In de beginjaren van mijn carrière als kunstenaar heb ik me vooral gericht op realisme. Ik ben pas later in mijn carrière gestart met abstracte en moderne kunst. Tot de dag van vandaag ontwikkel ik mezelf als kunstenaar. Hierbij streef ik naar de ultieme eenvoudigheid, weer onbevangen kunnen schilderen als een kind.

De verslaving om te creëren hoort bij mij en ook (creatieve) processen interesseren mij. Schilderen is wat ik het liefste doe. Mijn fantasie reikt ver, en zie de wereld soms een beetje als een levend schilderij. Ik ben vaak verhuisd, en iedere nieuwe omgeving geeft me weer verse inspiratie.

De passie voor tekenen en schilderen heb ik van mijn vader. Hij kon erg goed schetsen en schilderde fresco’s in kerken in Spanje. De afgelopen 9 jaren waren zeer hectisch en heb ik veel schilderijen mogen verkopen en leuke opdrachten mogen uitvoeren. Dit succes had ook een keerzijde. Omdat mijn werk verkocht voordat ik het klaar had, bouwde ik niet genoeg voorraad op voor een grote expositie. Nu probeer ik meer tijd te creëren om meer werk te maken. Daarnaast schilder ik niet snel en ben ik soms maanden bezig met een doek.

Nu schilder ik graag surrealistische schilderen gemengd met abstract en realisme door elkaar, liefst gebruik ik ook verschillende media, zoals bladgoud. Omdat ik veel stijlen beheers kan ik ook in opdracht schilderen. Voordat ik aan een opdracht begin is een goed gesprek voor mij wel van belang. Ik hou van de kleuren van de Caribische zee en tropische bloemen! Vooral veel kleur, daar hou ik van! Dat de mensen gaan dromen bij mijn kunst, dat is waar ik altijd naar streef. Daarom bestaat mijn werk altijd uit meerdere lagen en verwerk ik vaak symboliek in mijn werk, soms subtiel en soms zichtbaar.

Lieve groetjes, Suzanne.

[dssb_sharing_buttons _builder_version=”4.18.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_buttons]